Certificeren

Wanneer u zich wil laten certificeren voor PSO dan kan dat op verschillende manieren.

Op de site van PSO Nederland is veel informatie te vinden over het keurmerk en het certificeren. 

  • U kunt zelf onderzoeken of u voor een PSO-keurmerk in aanmerking komt. Dit kan eenvoudig met behulp van de PSO-meetlat. Ook kunt u na uw onderzoek het certificaat aanvragen via de site van PSO Nederland.
  • Adviespunt Social Return voert het onderzoek naar sociaal ondernemen in uw organisatie uit. Daarbij kijkt ze naar wat uw organisatie al doet aan sociaal ondernemen. Alle beleid en activiteiten worden getoetst aan het keurmerk. U ontvangt een verslag en advies waarmee u zelf het keurmerk aan kunt vragen.
  • U laat Adviespunt Social Return de certificering voor u van A tot Z regelen. Adviespunt Social Return voert het onderzoek naar sociaal ondernemen in uw organisatie uit. Daarbij kijkt ze naar wat uw organisatie al doet aan sociaal ondernemen. Alle beleid en activiteiten worden getoetst aan het keurmerk en het keurmerk wordt voor u aangevraagd. Bovendien ontvangt u een advies over te nemen acties voor een volgende stap op de PSO-ladder.


Voor ondersteuning bij het behalen van het certificaat worden kosten in rekening gebracht. Vraag vrijblijvend een offerte. Voor meer informatie over certificering voor uw organisatie kunt contact met ons opnemen.

Voor meer informatie:

Wsd Jeanneke 3297

Jeanneke Baars

adviseur social return en PSO-adviseur

T. 06 30 573 608
E. j.baars@adviespuntsocialreturn.nl Stuur een e-mail