Workshop: €1.000,- voor Social Return

Geplaatst: 22-09-17, 10:17 uur

De gemeenten Boxtel, Haaren en Sint-Michielsgestel stellen 25 vouchers ter waarde van € 1.000,- beschikbaar voor bedrijven die zich willen certificeren voor het PSO-certificaat. Organisaties die in het bezit zijn van een PSO-certificaat geven op een makkelijke manier invulling aan de social return-verplichting bij aanbestedingen.

Social return is een veelvoorkomende methodiek bij aanbestedingen om opdrachtnemers een bijdrage te laten leveren bij het aan het werk helpen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Opdrachtnemers willen graag invulling geven aan de social return-verplichting maar tegelijkertijd kost het hen moeite om social return te organiseren en te bewijzen dat ze aan de verplichting voldoen. Een PSO-certificaat kan hierbij uitkomst bieden.


Wilt u hier meer over weten? Kom naar de voorlichtingsbijeenkomst Social Return en PSO op 26 oktober as. Het Adviespunt Social Return organiseert deze avond in samenwerking met de drie gemeenten.

Programma

16.30 uur Ontvangst

16.45 uur Welkomstwoord door Jan Simons, algemeen directeur WSD

17.00 uur ‘De voor- en nadelen van PSO’ door Jeanneke Baars, onafhankelijk adviseur PSO

17.45-19.00 Netwerkborrel

 

Locatie: WSD, Schouwrooij 20, Boxtel

Mogen we u ook begroeten op donderdag 26 oktober? U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Jeanneke Baars: j.baars@wsd-groep.nl.

Graag tot de 26e!
< terug naar: Nieuws