Adviespunt Social Return officieel distributeur PSO

Geplaatst: 31-10-14, 16:23 uur

Het Adviespunt Social Return is officieel distributeur van de Prestatieladder Sociaal Ondernemen (PSO) geworden. Bedrijven die zich willen certificeren voor PSO kunnen het adviespunt inschakelen voor advies, begeleiding en certificatie.


 Met de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) maken bedrijven zichtbaar wat hun bijdrage is aan de werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, in het kader van MVO People of bij inkoop en aanbesteding. Bedrijven met een PSO-erkenning dragen meer dan gemiddeld bij aan de werkgelegenheid van kwetsbare groepen. Zij doen dat bovendien kwalitatief op een goede manier. Het afgelopen jaar heeft Adviespunt Social Return verschillende bedrijven geadviseerd bij het behalen van het PSO-certificaat. Dat het nu ook mag certificeren is een waardevolle meerwaarde voor zowel het adviespunt als haar relaties.

PSO kent vier niveaus: aspirant-status, trede 1, trede 2 en trede 3. De tredes tonen, in oplopende mate, dat bedrijven bovengemiddeld scoren ten opzichte van andere bedrijven in hun bijdragen aan werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie.
 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Broeckaert. 06 10 986 029
< terug naar: Nieuws